Tuesday, May 12, 2009

Kimono Outing
7 Juli is er een "Japan-dag" in "De Kunsthal" te Rotterdam. Een uitgelezen kans om een kimono uit de kast te halen en kitsuke te oefenen om in toepasselijke kledij naar de Kimono tentoonstelling te gaan kijken. Wat de tentoonstelling mist zijn driedimensionale voorbeelden, en wat is nu het mooiste van een kimono? dat het gedragen wordt! nu gaat Kimono Club naar deze tentoonstelling om zo een klein steentje bij te dragen en meteen een leuke dag te hebben en hopelijk prachtige oude kimono te zien.
Iedereen die ook graag een kimono draagt maar het een beetje eng vindt om alleen te doen, is van harte welkom, hoe meer hoe beter! Kimono Club is blij met elk nieuw lid, hopend op een kimonorijk Nederland ^_^
Voor vragen en hulp bij het kleden, vraag hier gerust.

The 7th of June there will be a "Japan-dag" at the Rotterdam Museum "De Kunsthal" This day is part of the Kimono exhibition that is exhibited right now.

For this special day members of Kimono Club will go to the exhibition, dressed in kimono, of course.
Any one who would like to join and also wear a kimono is more then welcome, the more people in kimono the better!


If you want to join Kimono Club, please do. And if you have any questions or need help dressing in kimono you can ask here, just post a comment.

Kimono Club hopes to see a lot of people dressed in kimono. We also welcom all ideas regarding making Kimono Club known in The Netherlands.

1 comment:

  1. I'll be there, but you already knew that ^_~ Hopefully more people will come in kimono.

    ReplyDelete